TWENTY: CONDOOR MAGAZINE

In 1997 begonnen Jaap en Kees-Jan een deurenfabriek. Omdat ze ervan overtuigd waren dat ze dat beter konden dan wie dan ook. Met een kraakheldere “dealer-only” strategie hebben ze inmiddels, na twintig jaar hard werken, een super succesvol bedrijf met internationale vestigingen: ConDoor Door Solutions. De grootste onafhankelijke deurfabrikant van Europa! Nadat Brayn al eerder logo, website en huisstijl had ontworpen, kwamen we met het idee om dat moment extra aandacht te geven. En om Jaap en Kees-Jan én de mensen van ConDoor aan het woord te laten. Een mooi maar vooral interessant magazine voor medewerkers, dealers, leveranciers en potentiële klanten.
TWENTY is bij Brayn vormgegeven door Joris. Het concept en een groot deel van de teksten is geschreven of ge-edit door Frank. Eddy heeft het ontwerp van Joris “strakgezet” in een consistent stramien. Peter heeft samen met de drukker bepaalt dat Arctic Volume het mooiste papier was voor cover en pagina’s. En het interne marketing team van ConDoor heeft ons scherp gehouden en voorzien van de beelden en quotes.
Het resultaat is een magazine om trots op te zijn. In Engels, Frans, Duits en Nederlands wordt het nu door heel Europa verspreid.
Het verhaal van het succes van ConDoor. En van de mensen achter dat succes!

CONDOOR
2017

Block "556" not found